Anna & Lok-Tin

Dankzij Charlotte hebben wij een prachtige, persoonlijke trouwceremonie gehad. Zo hadden wij het nog nooit eerder meegemaakt. Charlotte heeft humor, is oprecht geĂ¯nteresseerd en werkt met precisie. Alles wat een trouwambtenaar in onze ogen nodig heeft. Ze weet de juiste vragen te stellen om een mooi, samenhangend en accuraat verhaal te vertellen en kan inspelen op onverwachte situaties. Tijdens de ceremonie is er gehuild, gelachen en (heel mooi) gezongen. We hadden niemand anders als trouwambtenaar willen hebben. Lieve Charlotte, heel erg bedankt voor alles. 

René & Gijs

Wil je een lieve, leuke en grappige BABS? Kies dan voor Charlotte! 
Het contact met Charlotte was geweldig, vanaf het eerste contact via de mail tot aan het gesprek aan haar keukentafel. We hadden gelijk een hele mooie klik en hebben veel gelachen met elkaar in aanloop naar de ceremonie. Toen duidelijk werd dat ons huwelijk door de Corona maatregelen niet door kon gaan was Charlotte 1 van de eerste die ons een berichtje stuurde....over betrokken gesproken! 

De manier waarop ze ons verhaal heeft verwoord was zo mooi en bijzonder. Ze heeft de goede balans gezocht tussen een lach en een traan. Als kers op de taart heeft ze ook nog een couplet van een voor ons heel persoonlijk lied gezongen. 

Charlotte wat een prachtig mens en een geweldige BABS.
Wij denken terug aan een hele persoonlijke en mooie ceremonie vol warme herinneringen.

Ramona & Bert

Het was zo mooi! En daar heb jij een hele grote belangrijke rol in gespeeld! We vonden het super hoe ontspannen en met humor je de ceremonie hebt gedaan terwijl het wel heel persoonlijk was. En wat kan je mooi zingen! 

Rigo & Saskia

Charlotte heeft ons als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand vooraf uitstekend voorbereid en de ceremonie op een bijzondere manier geleid. Met veel humor en improvisatie en nog steeds dienend aan de ceremonie. De ceremonie was top. Er was een mooi persoonlijk verhaal dat echt over ons ging met zoals gezegd de nodige humor. Ook muzikaal kwamen we niks tekort. Het was ontspannen met veel mooie momenten. Normaal zou je zeggen. We zouden haar zo weer kiezen....  maar dat is in deze context geen goed teken ;-) Heel veel dank!

Angelo & Anne

Ontzettend bedankt voor de mooie en leuke ceremonie gisteren.
Iedereen vond het hartstikke leuk en dat is mede dankzij jou!
Nogmaals heel erg bedankt. Als we vrienden een tip mogen geven dan zullen wij zeker jou aanraden :-)

Nils & Milou

Toen ik Charlotte per toeval ontmoette had ze net een huwelijk voltrokken. Door de manier waarop ze er vol enthousiasme over vertelde wist ik; jij bent de babs voor ons! Charlotte's energie, warmte en betrokkenheid maakte haar tot de perfecte ambtenaar voor ons. Ze is een keertje bij ons langs geweest van tevoren. Uren zaten we te praten, het voelde heel vertrouwd. Toch belangrijk vonden wij, omdat je meteen hele persoonlijke dingen deelt. Charlotte verwerkte het gesprek en de informatie die ze heeft ingewonnen in een spot on verhaal, dat ons allemaal tot tranen roerde. De ceremonie had voor ons niet mooier kunnen zijn!