Ramona & Bert

Het was zo mooi! En daar heb jij een hele grote belangrijke rol in gespeeld! We vonden het super hoe ontspannen en met humor je de ceremonie hebt gedaan terwijl het wel heel persoonlijk was. En wat kan je mooi zingen! 

Rigo & Saskia

Charlotte heeft ons als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand vooraf uitstekend voorbereid en de ceremonie op een bijzondere manier geleid. Met veel humor en improvisatie en nog steeds dienend aan de ceremonie. De ceremonie was top. Er was een mooi persoonlijk verhaal dat echt over ons ging met zoals gezegd de nodige humor. Ook muzikaal kwamen we niks tekort. Het was ontspannen met veel mooie momenten. Normaal zou je zeggen. We zouden haar zo weer kiezen....  maar dat is in deze context geen goed teken ;-) Heel veel dank!

Angelo & Anne

Ontzettend bedankt voor de mooie en leuke ceremonie gisteren.
Iedereen vond het hartstikke leuk en dat is mede dankzij jou!
Nogmaals heel erg bedankt. Als we vrienden een tip mogen geven dan zullen wij zeker jou aanraden :-)

Nils & Milou

Toen ik Charlotte per toeval ontmoette had ze net een huwelijk voltrokken. Door de manier waarop ze er vol enthousiasme over vertelde wist ik; jij bent de babs voor ons! Charlotte's energie, warmte en betrokkenheid maakte haar tot de perfecte ambtenaar voor ons. Ze is een keertje bij ons langs geweest van tevoren. Uren zaten we te praten, het voelde heel vertrouwd. Toch belangrijk vonden wij, omdat je meteen hele persoonlijke dingen deelt. Charlotte verwerkte het gesprek en de informatie die ze heeft ingewonnen in een spot on verhaal, dat ons allemaal tot tranen roerde. De ceremonie had voor ons niet mooier kunnen zijn!