Mijn naam is Charlotte en ik ben De Zingende Trouwambtenaar!

Naast mijn werk als trouwambtenaar ben ik professioneel zangeres en zo ontstond: De Zingende Trouwambtenaar Een geweldige combinatie. Samen met Lisa Kézér, verzorg ik regelmatig alle muziek tijdens de ceremonie.  

1) Tijdens de entree
2) Voor het ja-woord
3) Tijdens het tekenen 
4) Op het eind. 

Het voordeel van live muziek is dat het meteen zorgt voor een fantastisch sfeer op je huwelijksdag en je het ook net zo lang en kort kunt maken als nodig is. Het zal bij ons dus ook nooit voorkomen dat de bruid een lange entree maakt en het lied al halverwege is afgelopen. We zorgen dat het precies op maat is en gebeurd er iets onverwachts, dan hoeven Lisa en ik elkaar maar aan te kijken en weten we dat we nog een refrein extra gaan zingen of juist het mooi afronden. Omdat Lisa naast gitariste ook zangeres is, zingen we ook heel veel tweestemmig. 

We spelen heel veel stijlen. Vanaf de 60's tot nu. Pop, soul, funk, jazz, chanson. Engels, Nederlands en Frans. We doen alleen geen klassiek en heavy metal ; -) 

Om het nog persoonlijker te maken kan ik ook een lied op maat schrijven, over jullie of als verrassing voor je partner. Misschien hebben jullie een mooie tekst of een gedicht die ik voor jullie op muziek mag zetten. Alles is bespreekbaar. Als je liever alleen een speech wilt zonder muziek in de ceremonie of met slechts 1 gezongen lied behoort dit natuurlijk ook tot de mogelijkheden.