Mijn naam is Charlotte en ik ben De Zingende Trouwambtenaar!

Naast mijn werk als trouwambtenaar ben ik professioneel zangeres en dat is een geweldige combinatie. Op een dag ben ik gevraagd om tijdens een huwelijksceremonie te zingen. Dit was zeer bijzonder voor het bruidspaar, de gasten en zeker ook voor mij. Het lied zorgde voor een moment van verbondenheid tussen de gasten en de liefde die het bruidspaar voor elkaar voelden. Ik besloot dat ik dit vaker wilde doen en zo ontstond dus: De Zingende Trouwambtenaar.

Voor mij is muziek onlosmakelijk verbonden tijdens een prachtige huwelijksdag. De keuze van het bruidspaar voor muziek zorgt al meteen voor een persoonlijk verhaal. En wat is er nu mooier dan een live gezongen lied tijdens de ceremonie zelf. Misschien hebben jullie wel een liedje samen. Een lied dat over jullie gaat of waarbij je altijd aan de ander moet denken of aan een bijzonder moment in jullie leven. Ik vind het fantastisch om dit lied dan tijdens de ceremonie voor jullie te zingen. 
 
Om het nog persoonlijker te maken kan ik ook een lied op maat schrijven, over jullie of als verrassing voor je partner. Misschien hebben jullie een mooie tekst of een gedicht die ik voor jullie op muziek mag zetten. Alles is bespreekbaar. Als je liever alleen een speech wilt zonder gezongen lied behoort dit natuurlijk ook tot de mogelijkheden.